Εικόνα Αφρικανού δικτάτορα: Ο Κ.Μητσοτάκης στη Θεσ/νίκη με 12 συνοδευτικά υπό σφοδρές αποδοκιμασίες (βίντεο)

Εικόνα Αφρικανού δικτάτορα: Ο Κ.Μητσοτάκης στη Θεσ/νίκη με 12 συνοδευτικά υπό σφοδρές αποδοκιμασίες (βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνοδεία που θύμιζε Αφρικανό δικτάτορα, (πάντως σε καμία περίπτωση πρωθυπουργό ευρωπαϊκής χώρας) 12 αυτοκινήτων, τα 9 από αυτά πολυτελή τζιπ με φιμέ τζάμια, μηχανών και ΜΑΤ πήγε να επισκεφτεί τον «απλό λαό» στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ήρθε αντιμέτωπος όμως με τη λαϊκή οργή, αφού η αντιδημοφιλία του έχει χτυπήσει ποσοστά ρεκόρ.

Έξω από το νοσοκομείο τον περίμεναν εργαζόμενοι και πολίτες με ελληνικές σημαίες που τον αποδοκίμασαν έντονα για την κατάσταση που έχει φέρει τη χώρα υγειονομικά και οικονομικά. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να εγκαινιάσει νέες ΜΕΘ.


Ανάμεσα σε αυτούς που «υποδέχθηκαν» τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του ήταν και ομάδα υγειονομικών του νοσοκομείου Παπανικολάου. «Κικίλια, Μητσοτάκη ακούστε το καλά, οι συμβασιούχοι θα μείνουν στη δουλειά», ήταν ένα από τα συνθήματα των εργαζομένων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει κλίνες ΜΕΘ, χωρίς να υπάρχει προσωπικό.

Η συνοδεία του πρωθυπουργού με τα πολυάριθμα πολυτελή τζιπ, σε ένα από τα οποία βρίσκονταν και αυτός, μάρσαρε μπροστά από τους διαδηλωτές και μπήκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου είχε προετοιμαστεί ειδικά ώστε να βγάλει ο πρωθυπουργός φωτογραφίες και βίντεο που θα παίξουν στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Αλήθεια όμως τα 12 αμάξια συνοδεία τι τα ήθελε; Είναι αυτή εικόνα πρωθυπουργού ευρωπαϊκής χώρας; Έχει δει πουθενά στην Ευρώπη να μαρσάρουν τα Range και οι «μπέμπες» με τα φιμέ μπροστά από τους πολίτες, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον τους;

Δείτε τη γιούχα & τη συνοδεία του πρωθυπουργού

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=1_PgqG22yi8&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=tZ1BhgQSy9Y&feature=emb_title

Έξω από την κεντρική είσοδο του «Παπανικολάου» βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία νωρίτερα είχε βρεθεί αντιμέτωπη με διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» (που έκανε τη χορηγία για τις ΜΕΘ) Γιάννα Αγγελοπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.