Ο «άφαντος» Χρήστος Παππάς έδωσε «σημεία ζωής»: «Δεν παραδίνομαι – Ελάτε να με πιάσετε»

Ο «άφαντος» Χρήστος Παππάς έδωσε «σημεία ζωής»: «Δεν παραδίνομαι – Ελάτε να με πιάσετε»

«Εξαφανισμένος» παραμένει ο καταδικασμένος Χρήστος Παππάς, το μέλος της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Ο Στέφανος Χίος όμως του πήρε και συνέντευξη, στην οποία δηλώνει ότι «δεν θα παραδοθεί».

Ο Νο. 1 καταζητούμενος από την ΕΛΑΣ, στη συνέντευξή του κάνει ξεχωριστή και ειδική μνεία στον «στρατηγό πατέρα του, Ηλία Παππά, συνεργάτη του Γ. Παπαδόπουλου, που πέθανε στις 30 Απριλίου, τη Μεγάλη Παρασκευή», προσθέτοντας ότι «ως κυνηγημένος, δεν πήγε καν στην κηδεία του».

Και συνεχίζει ο φυγόποινος:

«Ομιλώ για τον εαυτόν μου και μόνον, μιας και από 7ης Οκτωβρίου 2020, ακριβώς πριν ανακοινωθεί η απόφαση, έκανα γνωστό με ανάρτησή μου στο Twitter πως εκ καιρού δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα. Παραμένω λοιπόν “πολιτικός εξόριστος”, αλλά για την μισάνθρωπη, άδικη και τυραννική πολιτεία και την “Δικαιοσύνη” της, η οποία με δίκασε έχοντας ως “τεκμήρια” και “αποδείξεις” φωτογραφίες και πολιτικούς λόγους, παραμένω “φυγόποινος”. Ένας “φυγόποινος” όμως, που δεν θα πάψει να αγωνίζεται για το ΔΙΚΑΙΟ, την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ. Για το δικαίωμά του στη ΖΩΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Που δεν θα πάψει να αγωνίζεται για το τρίπτυχο των αδιαπραγμάτευτων ιδανικών του, όπως αυτά εδιδάχθησαν από τον πατέρα του: “ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”. Ερρωσθε και ευδαιμονείτε, Χρήστος Ηλία Παππάς», καταλήγοντας προκλητικά: «Είστε Μάο-Μάο. Θέλετε αίμα και θάνατο. Ελάτε να με πιάσετε!».

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του, Περικλής Σταυριανάκης, σε συνέντευξή του στον κ. Χίο, τόνισε και αυτός πως ο πελάτης του «δεν προτίθεται να παραδοθεί. Δεν έχει κάνει καμία διαπραγμάτευση με καμία κυβέρνηση».

Σε ερώτηση του Στέφανου Χίου γιατί δεν τον πιάνει η ελληνική αστυνομία, η απάντηση του δικηγόρου ήταν: «Εδώ διαφεύγουν άλλοι πιο επικίνδυνοι».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 60χρονος Παππάς αναζητείται από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου του 2020, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής.

Όμως, τότε έγινε γνωστό ότι ο υπαρχηγός της είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου, λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου, όπου έδωσε το «παρών» στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Τότε, είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο καλούνταν χωρίς απόκριση. Έκτοτε, έχει γίνει «καπνός»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.