Τ.Στεφανίδου για την γυναίκα που συνέλαβαν στην Ρόδο απλά γιατί τραγουδούσε: «Παλαιότερα την είχαν καταγγείλει»!

Τ.Στεφανίδου για την γυναίκα που συνέλαβαν στην Ρόδο απλά γιατί τραγουδούσε: «Παλαιότερα την είχαν καταγγείλει»!

Επίδειξη υπέρμετρης αστυνομικής αυστηρότητας στη Ρόδο, όταν αστυνομικοί συνέλαβαν γυναίκα που τραγουδούσε στο δρόμο. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να οδηγήσουν στο περιπολικό μια γυναίκα στην κεντρική πλατεία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου. Οι πολίτες που βιντεοσκοπούν το απίστευτο περιστατικό, σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση των αστυνομικών.

Μπροστά στους εμβρόντητους τουρίστες και ενώ η γυναίκα αρνείται να ακολουθήσει τους αστυνομικούς, ένας εξ αυτών βγάζει τις χειροπέδες και δευτερόλεπτα μετά οι αστυνομικοί τις βάζουν στη γυναίκα και μάλιστα με τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Σύμφωνα με την εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, πρόκειται για εκπαιδευτικό, σε βάρος της οποίας είχε γίνει καταγγελία πριν από σχεδόν δύο μήνες από μαθήτριά της. Είχε υποστηρίξει πως η καθηγήτρια την χτύπησε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του μαθήματος (βέβαια τι σημαίνει αυτό σε σχέση με την σύλληψη μόνο η Τατιάνα ξέρει).

Το βίντεο από την επεισοδιακή σύλληψη της γυναίκας τράβηξαν Γερμανοί τουρίστες που είχαν βγει για βόλτα. Όταν η αρχική σύσταση του πρώτου αστυνομικού δεν έπιασε τόπο, οι ενισχύσεις έφτασαν και άρχισε η κατάσχεση ενός ηχείου, που όπως η γυναίκα έλεγε ακούγεται χαμηλότερη από την ιδια της τη φωνή. «Θεωρώ ότι ήταν πολύ ανούσιο αυτό που έγινε, δεν ενοχλούσε κανέναν η γυναίκα, ήταν κυριολεκτικά στη μέση μόνη της και απλά τραγουδούσε» σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας που δημοσιοποίησε το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.