ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΝΑΤΟ: Πρώτος και καμαρωτός ο Ρ.Τ.Ερντογάν και η Τουρκία – Χαμένος «στο πουθενά» και κατηφής ο Κ.Μητσοτάκης και η Ελλάδα

ΝΑΤΟ: Πρώτος και καμαρωτός ο Ρ.Τ.Ερντογάν και η Τουρκία – Χαμένος «στο πουθενά» και κατηφής ο Κ.Μητσοτάκης και η Ελλάδα

Μια εικόνα χίλιες λέξεις αναφέρει το κινεζικό ρητό και στην προκειμένη δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Πρόκειται για την οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών των χωρών του ΝΑΤΟ στην διάσκεψη που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες.

Ο Ερντογάν πρώτος και καλύτερος ανάμεσα σε Μπάιντεν και Μπόρις Τζόνσον, (άφησε πίσω του ακόμη και τη Γερμανίδα καγκελάριο Α.Μέρκελ) δίνοντας με τον τρόπο του το ειδικό βάρος που επιφυλάσσει για τη χώρα του το ΝΑΤΟ.

Για να εντοπίσουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό χρειάστηκε προσπάθεια, μεγάλη προσπάθεια. Τελευταίος των τελευταίων ακόμη πίσω και από χώρες όπως η Αλβανία χαμένος κάπου στο βάθος, δείγμα του ¨πόσο υπολογίζουν την Ελλάδα οι σύμμαχοι…

Δείτε τη φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.