
Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι, μίλησε το βράδυ της Τρίτης (30/09) ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως είπε στο Action24 για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας «έχει πάρει έναν πατέρα που πονάει για το παιδί του και τον έχει παρασύρει με κακές νομικές συμβουλές.
Αν την ενδιέφερε η δικαιοσύνη θα έδειχνε σεβασμό και στις μητέρες των νεκρών μηχανοδηγών.
Έχει έναν στόχο, να μην ξεκινήσει το δικαστήριο. Θλίβομαι που βλέπω τον κ. Ρούτσι να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του».
Δείτε βίντεο:
«Από την ώρα που ο εφέτης ανακριτής έκλεισε τον φάκελο της ανάκρισης, μέχρι να κλείσει τον φάκελο η Κωνσταντοπούλου είχε υποβάλει διάφορες μηνύσεις στον ανακριτή για να αλλαχθεί.
Αν είχε ευοδωθεί κάποια από αυτές, η διαδικασία θα είχε ξεκινήσει από την αρχή.
Αφού απορρίφθηκαν όλες οι μηνύσεις, όταν είπε ο εφέτης ανακριτής κλείνω τον φάκελο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη, ξεκινάνε φασαρία ότι δήθεν η ΓΧΚ του κράτους βρήκε ξυλόλιο που είναι ψέματα. Αφού δεν τους έκατσε αυτό, ξεκίνησε την απεργία πείνας ο Ρούτσι.
Αν γίνει δεκτό το αίτημα για τοξικολογικές, αυτό σημαίνει ανοίγει ξανά η ανακριτική διαδικασία και σταματά η χρονομέτρηση για να ξεκινήσει η δίκη.
Άρα η δίκη πάει 2,5 χρόνια μετά, αυτό λέει η κυρία Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε.
Παράλληλα σημείωσε ότι «ο Άρειος Πάγος είπε από τη στιγμή που ξεκινά το δικαστήριο, ο κ. Ρούτσι μπορεί να κάνει το αίτημα εκεί.
Αν γίνει δεκτό το αίτημα, δεν σταματά η έναρξη της δίκης γίνεται παράλληλα.
Ο Άρειος Πάγος λέει, για να μην σταματήσουμε τη δίκη και υπάρξουν παραγραφές για πλημμελήματα, ας ξεκινήσει, ας κατατεθούν τα αιτήματα».
«Η κυρία Κωνσταντοπούλου θέλει να μην ξεκινήσει το δικαστήριο γιατί αν φτάσει στις εκλογές με τα Τέμπη ανοιχτά προσδοκά να πάρει 15%.
Όλη η πολιτική καριέρα της είναι τα Τέμπη. Αν φτάσει σε εκλογές με ολοκληρωμένη τη δίκη ή έχοντας αποδειχθεί ότι τα περί ξυλολίου ήταν μπούρδες, θα πάει στο 3% ή εκτός.
Άρα η κυρία Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος και πολιτικός αρχηγός δίνει τα ρέστα για να μην ξεκινήσει δίκη» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.