ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κ.Μητσοτάκης: «Εγώ έριξα τις τιμές του φυσικού αερίου στην παγκόσμια αγορά κατά 50%»! (βίντεο)

Επικοινωνιακό σόου Κ.Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

Κ.Μητσοτάκης: «Εγώ έριξα τις τιμές του φυσικού αερίου στην παγκόσμια αγορά κατά 50%»! (βίντεο)

Απίστευτα πράγματα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου στις Βερσαλλίες, καθώς μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους ισχυρίστηκε ότι αυτός έριξε τις τιμές της παγκόσμιας αγοράς του φυσικού αερίου! 

«Ενδεικτικά αναφέρω, μόλις τις τελευταίες τέσσερις μέρες, από τη στιγμή δηλαδή που δημοσιοποιήθηκε η πρότασή μου, και το ανακοινωθέν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγορά φυσικού αερίου έχει πέσει κατά 50%. Από περίπου 220 που ήτανε πριν από πέντε μέρες, γύρω στο 115 είδα ότι βρίσκεται πριν από μία ώρα», δήλωσε, επί λέξει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν είχε ανακοινώσει από τις 8 Μαρτίου πως η Ε.Ε. πρότεινε πλαφόν στην τιμή φυσικού αερίου και την επόμενη ημέρα τα ελληνικά ΜΜΕ «ενημέρωσαν» πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει «πρωτοβουλία για επιβολή πλαφόν στις ευρωπαϊκές τιμές φυσικού αερίου».

Αλλά, μικρή σημασία έχουν αυτά.

Αυτό του είπαν οι σύμβουλοί του να πει, αυτό είπε.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ξέρουμε αν πιστεύει και στους μονόκερους

«Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι επειδή “πρότεινε” κάτι πολύ λιγότερο από αυτό που ήδη είχε προτείνει η Κομισιόν μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή πλαφόν στις τιμές χονδρικής ρεύματος και αερίου σε κάθε κράτος μέλος, έπεσε η τιμή στο φυσικό αέριο. Ας το πει στους καταναλωτές που παθαίνουν εγκεφαλικό με τους λογαριασμούς.» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ξέρουμε αν πιστεύει και στους μονόκερους, είναι δικαίωμά του. Ξέρουμε όμως ότι ενώ μια σειρά από χώρες της Ε.Ε. μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα και πληρώνουν πολύ πιο φθηνά βενζίνη και πετρέλαιο, αλλά αυτός ακόμα αρνείται» συμπλήρωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.