ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

CEO εταιρείας «απειλεί» εργαζομένους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη (βίντεο)

Υποτίθεται πως ήταν «αστείο» - Η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

CEO εταιρείας «απειλεί» εργαζομένους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία μπροστά στον Άδωνι Γεωργιάδη (βίντεο)

Στο φως τη δημοσιότητας έχει έρθει ένα απίστευτο βίντεο με την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην εταιρία NÕS Insurance Services, στο οποίο φαίνεται ο CEO της Αλέξης Λιάγκας, απειλεί και να απευθύνει… αυστηρή σύσταση  στους εργαζόμενους «να μην επαναστατήσουν» και να στραφούν σε μικρά κόμματα, προτρέποντάς τους ουσιαστικά να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, και όλα αυτά μπροστά στον υπουργό Ανάπτυξης.

Η οργή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στράφηκε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς, όπως υποστήριξε, ουσιαστικά δεν αντέδρασε, προσπαθώντας να «τα μαζέψει» λίγο αργότερα, υποστηρίζοντας ότι ο επιχειρηματίας «έκανε πλάκα».

Στο βίντεο-απάντηση που ανήρτησε ο Υπουργός Ανάπτυξης, ο ίδιος ακούγεται να λέει προς τους εργαζόμενους: «Ό,τι θέλει ψηφίζει ο καθένας … Η αλήθεια είναι …  αν η χώρα έχει αστάθεια πολιτική, η οικονομία θα πάει προς τα πίσω. Δεν χρειάζεται να σας το εξηγήσω αυτό…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.