ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν μπορούν να σταθούν: Αποδοκιμασίες & προπηλακισμοί κατά Θ.Πλεύρη στην Κρήτη – Μπογιές κατά βουλευτή της ΝΔ (βίντεο)

Οργή των υγειονομικών για τον «αργό θάνατο» που τους επέβαλαν - Επεισόδια στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κ.Μητσοτάκη

Δεν μπορούν να σταθούν: Αποδοκιμασίες & προπηλακισμοί κατά Θ.Πλεύρη στην Κρήτη – Μπογιές κατά βουλευτή της ΝΔ (βίντεο)

Ανεβαίνει το κοινωνικό θερμόμετρο κατά της κυβέρνησης, όσο μπαίνει το καλοκαίρι: Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, φωνές και προπηλακισμούς για την κυβερνητική πολιτική τιμωρίας των υγειονομικών που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν όπως έχουν δικαίωμα από το Σύνταγμα.

Η απάντηση στην άρνησή τους να σηκώσουν τον τζίρο της BigPharm του συστήματος των μεγάλων φαρμακευτικών ήταν να τεθούν σε αργό θάνατο, δηλαδή αργία χωρίς τους μισθούς τους!

Δείτε στα βίντεο το πάθος κατά του Θ.Πλεύρη.

Την ίδια στιγμή επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι στο σπίτι του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββα Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση έγινε χθες το βράδυ στην είσοδο του σπιτιού του, σε περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Ανάλογη επίθεση με μπογιές, για τον ίδιο λόγο, είχε προηγηθεί λίγες μέρες νωρίτερα στο επαγγελματικό γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Φινοκαλιώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.