ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικαιολογίες Α.Γεωργιάδη για τα δύο 8ωρα: «Είχε κολλήσει το Skype»

Δείτε τι έλεγε ο υπουργός Εργασίας

Δικαιολογίες Α.Γεωργιάδη για τα δύο 8ωρα: «Είχε κολλήσει το Skype»

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να πει ότι αυτά που έλεγε περί 16ωρης εργασίας δεν ισχύουν. 

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων βρέθηκε καλεσμένος στον ANT1 και όταν ρωτήθηκε σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει στον ΣΚΑΪ, ότι μπορεί κάποιος εργαζόμενος, αν το επιθυμεί, να δουλεύει δύο 8ώρα σε διαφορετικούς εργοδότες, πήγε μάταια να τα «μαζέψει».

«Δεν μίλησα ποτέ για δύο 8ωρα» είπε χάνοντας στη συνέχεια για λίγο τα λόγια του, για να έρθει μετά να προσθέσει ότι «βγήκε αυτή η εντύπωση εκείνη την ώρα» γιατί – όπως ισχυρίστηκε- «την ώρα που μίλαγα κόλλησε το Skype…» 

Και οι δικαιολογίες συνεχίστηκαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσθέτει ότι «μετά βγήκα αμέσως στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στα 10 λεπτά και είπα “παιδιά δεν ακούστηκε, κόπηκε το skype”».

Μόνο που η δήλωσή του ήταν ξεκάθαρη. Σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, έχουν προστεθεί και τα σχετικά αποσπάσματα από τα όσα είχε πει σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Δηλαδή μπορεί κάποιος εργαζόμενος να δουλεύει 2 8ώρα σε δύο διαφορετικούς εργοδότες και να είναι αυτό απολύτως νόμιμο, δηλωμένο από τα εισοδήματά του» είχε πει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν δε η δημοσιογράφος έθεσε το εύλογο ερώτημα: «Δύο 8ώρα σε δύο εργοδότες την ίδια μέρα; Δηλαδή θα μπορεί να δουλεύει 16 ώρες την ημέρα;», είχε απαντήσει: «Αν το επιθυμεί ναι» και πως αυτό είναι – «δική του απόφαση». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.