ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Διχάστηκαν» τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ – Ποια τα «έβαλαν» με τον Α.Τσίπρα και ποια με τον Σ.Κασσελάκη

Η γνωστή «Πεν Νταλαούρα» φανατικά συνέχισε να υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη

«Διχάστηκαν» τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ – Ποια τα «έβαλαν» με τον Α.Τσίπρα και ποια με τον Σ.Κασσελάκη

Ακόμα και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ «διχάστηκαν» με τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος.

Η γνωστή «Πεν Νταλαούρα» φανατικά συνέχισε να υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη κάνοντας retweet σε όσα σχόλια πετούσαν καρφιά κατά του Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαιώνοντας τον μύθο που θέλει τους πολιτικούς ηγέτες να γίνονται πατροκτόνοι.

Από την άλλη, η «Marka2», που μέχρι πρότινος φαινόταν υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, έμοιαζε αποσβολωμένη. Στη τελευταία του ανάρτηση ο συγκεκριμένος λογαριασμός επικρίνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο κ. Κασσελάκης «έχασε το συνέδριο» και «ζήτησε από το συνέδριο, με επιμονή,λευκή επιταγή και νέες εκλογές για Πρόεδρο».

Όπως δει τα tweets κατανοεί ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός διαφωνούσε με την διεξαγωγή νέων προεδρικών εκλογών. Ταυτόχρονα, υπενθύμιζε την πορεία του Αλέξη Τσίπρα.

«Γιατί κάποιοι ξεχνάνε. Ο Τσίπρας ανέλαβε ένα κόμμα στο 3%,το οδήγησε το 2009 στο 4,13%, στις πρώτες εκλογές του 2012 πήγε στο 16,78% στις δεύτερες στο 26,89% και το 2015 στο 36,34%. Λιγότερη αχαριστία. Κανείς δεν πονάει την δημοκρατική παράταξη πιο πολύ από τον Αλεξη», τονίζει σε άλλη ανάρτηση.

Η αλλαγή στάσης του συγκεκριμένου λογαριασμού, σχολιάστηκε εντόνως. Ένα ειρωνικό τουίτ, που αναδημοσίευσε η Πέν Νταλαούρα γράφει: «Τελικά το μόνο σίγουρο που έβγαλε η σημερινή μέρα, με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι πίσω από το ακάου Μάρκα, δεν κρύβεται ο Καρανίκας!».

Πάντως, η Πεν Νταλαούρα αναδημοσίευσε και ειρωνικό τουιτ κατά του Τσίπρα. «Αλεξη πού είσαι αγόρι μου ; Πού είσαι πασακα μου ; Πού είσαι ψυχή της ψυχής μου;», το σχόλιο αυτό αποτελεί και αυτό που πολλοί σχολίασαν ότι δεν μπορεί να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός και να μην βρίσκεται στο συνέδριο. Κάτι που εμμέσως σχολίασε και ο Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.