
Η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην άγρια «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και τη Μαριάννα Τουμασάτου, επισημαίνοντας πως «δεν με ενόχλησε τίποτα».
Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή ηθοποιός σχολίασε με καυστικό τρόπο τα πολιτικά δεδομένα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, χαρακτηρίζοντας κάποιους ηγέτες ως «Χίτλερ» και αναρωτήθηκε ποιους θα «πρωτο-σκοτώσουμε». Η ατάκα αυτή της Μαριάννας Τουμασάτου εξόρισε την Ελεονώρα Μελέτη.
Το πρωί της Πέμπτης (18.09.2025) η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κρίθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί με τη Μαριάννα Τουμασάτου και εκείνη ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» ότι δεν την ενόχλησε το περιστατικό.
«Δεν με ενόχλησε καθόλου. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια», είπε για την κόντρα με τη γνωστή ηθοποιό.
Παράλληλα, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε και για τις διακοπές της, τονίζοντας: «Πέρασα πολύ καλά το καλοκαίρι, δόξα τω Θεώ! Ελπίζω να είστε κι εσείς καλά, να έχετε ξεκινήσει όμορφα και με αισιοδοξία… Σας αφήνω για να πάω να πάρω το μικρό μου από το σχολείο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.