ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνική Λύση: Στα Γρεβενά θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές ο Α.Αβδελάς – Καμία ελπίδα επανεκλογής

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Ελληνική Λύση: Στα Γρεβενά θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές ο Α.Αβδελάς – Καμία ελπίδα επανεκλογής

Στα Γρεβενά, αντί για την Α’ Θεσσαλονίκης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο βουλευτής Απόστολος Αβδελάς της Ελληνικής Λύσης, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ σε σενάρια «αποστασίας στη ΝΔ μετά τις εκλογές.

Ο κ. Αβδελάς, σχολιάζοντας προηγουμένως την απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου να τον… εξορίσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια, δήλωσε ότι θα σεβαστεί τις αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματός του.

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όπου θέλει ο πρόεδρος, ας με κατεβάσει υποψήφιο. Στη Σάμο, στη Χίο, όπου θέλει. Στοιχισμένος πίσω από τον Βελόπουλο ήμουν και θα είμαι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν νομίζει ότι θα βοηθήσω κάπου αλλού, θα πάω. Ούτε για την καρέκλα είμαι ούτε τίποτα και το ξέρει ο πρόεδρος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, ήρθε η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, με την οποία γίνεται γνωστό ότι ο κ. Αβδελάς θα είναι υποψήφιος στα Γρεβενά.

Φυσικά δεν έχει καμία πιθανότητα εκλογής εκεί, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεται τώρα ο Κ.Βελόπουλος: Το κόμμα είναι ερώτημα αν θα εισέλθει στην Βουλή μετά από την κρίση.

Και το κύριο ερώτημα είναι: Πώς θα σταθεί στις εκλογές η Ελληνική Λύση, ειδικά απέναντι στο π.χ. στο ΕΑΝ του Α.Κανελλόπουλου που θα συσπειρώσει όλους τους ψηφοφόρους της Δεξιάς;

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά τις πρόσφατες, δυσάρεστες για εμάς, εξελίξεις σε σχέση με τους φερόμενους ως συνομιλητές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Απόστολος Αβδέλας, με θάρρος και παρρησία, απέδειξε ότι η εμπλοκή του ονόματός του δεν έχει βάση, αποδεχόμενος την υποψηφιότητά του στο νομό Γρεβενών.

Η Ελληνική λύση ουδέποτε ανέχθηκε συμπεριφορές, οι οποίες ευτελίζουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, που εμπιστεύτηκαν και θα εμπιστευτούν ξανά το κόμμα μας στις 21 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όποιος βάζει την Ελλάδα και την υπηρεσία προς την πατρίδα πάνω από την καρέκλα το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια. Άλλωστε ο Ελληνικός λαός έχει βαρεθεί τα λόγια και περιμένει από όλους πράξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.