ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ηλίας Μαρκόπουλος: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία»

Δεν τα βρήκε με Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη

Ηλίας Μαρκόπουλος: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα  «Εθνική Δημιουργία»

Την αποχώρηση του από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» ανακοίνωσε ο Ηλίας Μαρκόπουλος μαζί με τη Νέα Ελλάδα (συστατικό κόμμα της ΕΔ).

Η αποχώρησή του, όπως αναφέρεται,  οφείλεται  σε μια σειρά λόγων, όπως στην σειρά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, στην αναφορά της «Νέας Ελλάδας» και στην συμμετοχή του στην εκλογική περιφέρεια της Α΄Αθήνας, που δεν κατέστη δυνατή.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  Η.Μαρκόπουλος αισθάνεται εξαπατημένος, τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη της Νέας Ελλάδας.

«Ούτε μπέσα έχουν, ούτε πραγματική αντιπολίτευση στη ΝΔ είναι διατεθειμένοι να κάνουν», αναφέρουν κύκλοι του πολιτικού του γραφείου. «Εξυπηρετούν μονάχα προσωπικές τους ατζέντες», καταλήγουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερώτημα παραμένει το μέλλον του Μαρκόπουλου και της Νέας Ελλάδας. Θα ακολουθήσει την πλειονότητα των αυτομολούντων από την ΕΔ προς την ΠΑΤΡΙΔΑ των Μπογδάνου-Λατινοπούλου ή θα κατέβει στις εκλογές αυτόνομα ως Νέα Ελλάδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.