ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κ.Καραμανλής για το έγκλημα των Τεμπών: «Δεν μπορεί να σταθεί εναντίον μου καμία κατηγορία»

Αυτοεπενέθηκε γιατί παραιτήθηκε και αναφέρθηκε ξανά στις εκλογές

Κ.Καραμανλής για το έγκλημα των Τεμπών: «Δεν μπορεί να σταθεί εναντίον μου καμία κατηγορία»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής στην συζήτηση που έλαβε χώρα σήμερα στη Βουλή για τη σύμβαση 717 στα τρένα και το αίτημα της αντιπολίτευσης για συγκρότηση Προανακριτικής. 

«Δεν μπορεί να σταθεί εναντίον μου κάποια κατηγορία», έκρινε ο υπουργός Μεταφορών, Κ. Καραμανλής.

Σε ένα κρεσέντο αναλγησίας, ο Κ. Καραμανλής έφτασε ακόμη και στο σημείο να αναφερθεί στην επανεκλογή του στον νομό Σερρών, λίγους μόλις μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Ψέμματα και τοξικότητα. Αυτά είναι τα νέα αντιπολιτευτικά ήθη. Η νίκη της ΝΔ όπως και η δική μου επανεκλογή δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αλλά είναι ήττα της χυδαιότητας και της τοξικότητας», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αναφερόμενος στην παραίτησή του από τον υπουργικό θώκο αμέσως μετά την εκλογή του επιχείρησε να διαχωρίσει πλήρως τη θέση του από τις ποινικές ευθύνες του δυστυχήματος:

«Ψέμα δεύτερο ότι η παραίτησή μου είναι προσχηματική. Οι πολιτικές ευθύνες αναλήφθηκαν. Όμως η πολιτική ευθύνη δεν ισούται με ποινική ευθύνη. Οι ποινικές ευθύνες αποδίδονται από τη δικαιοσύνη και όχι από λαϊκά δικαστήρια», είπε ο Κ. Καραμανλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα αυτοεπαινέθηκε γιατί παραιτήθηκε -αναλαμβάνοντας την αντικειμενική πολιτική ευθύνη- μετά το δυστύχημα κι αυτό «αποτελεί εξαιρετικά σπάνιο γεγονός για τα πολιτικά ήθη της χώρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.