ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Μητσοτάκης: «Θα έβγαινα για μπύρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα»

«Δεν την αγαπώ απλά αλλά την σέβομαι και την εκτιμώ» είπε για την σύζυγό του

Κ.Μητσοτάκης: «Θα έβγαινα για μπύρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα»

Για τις πολιτικές του για τις γυναίκες, για την σχέση του με την σύζυγό του, για τις εκλογές, το ντιμπέιτ, για το αν έχει σκεφτεί να γίνει παππούς αλλά και με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για μπύρα, μίλησε στην εκπομπή Super Katerina ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι είχε μια χαλαρή συζήτηση στα διαλείμματα του debate με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά όταν βρισκόμαστε τηρούμε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας. Προφανώς μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες». Πρόσθεσε ωστόσο για τον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα έβγαινα να πιώ μια μπύρα. Το ίδιο θα έλεγε κι αυτός για μένα».

Στο ερώτημα με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε για μια μπύρα είπε: «Με τον Δημήτρη Κουτσούμπα».

Για την σχέση του με την σύζυγό του ο πρωθυπουργός είπε ότι το μεγάλο διάστημα που ήταν σε διάσταση δυνάμωσε την σχέση τους. «Δεν την αγαπώ απλά αλλά την σέβομαι και την εκτιμώ. Είναι ένα μεγάλο στήριγμα», τόνισε και είπε χαρακτηριστικά: «Ναι είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου».

Είπε ακόμα ότι είναι έτοιμος να γίνει παππούς. «Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή και δεν θα αργήσει αυτή η ώρα, θα γίνει. Μου φαίνεται παράξενο γιατί αισθάνομαι πολύ νέος αλλά πιστεύω ότι τα εγγόνια θα μας δώσουν ένεση νεότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.