ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Παππάς: Αποκαλύπτει το μυστήριο για το τατουάζ στο χέρι του που σχολιάστηκε (φώτο)

Πηγή έμπνευσης οι κόρες του

Ν.Παππάς: Αποκαλύπτει το μυστήριο για το τατουάζ στο χέρι του που σχολιάστηκε (φώτο)

Ο Νίκος Παππάς έγινε αποδέκτης πολλών σχολίων τις τελευταίες ημέρες λόγω ενός τατουάζ που έχει στο δεξί του χέρι και το οποίο φάνηκε στις κάμερες το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9), όταν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τον είχε ανεβάσει στην εξέδρα

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μπει τέλος στο… μυστήριο που απασχόλησε αρκετούς από τον ίδιο τον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε με ανάρτησή του στο Twitter από πού πήρε την έμπνευση για το τατουάζ του.

«Ιδού το… #tattoo. Ιδού και η έμπνευση. Οι δυο μου κόρες σε ένα δικό τους “χορευτικό” κατά τη διάρκεια μιας παλιότερης εκδρομής μας στην παραλία», γράφει στα social media ο Νίκος Παππάς και προσθέτει:

«Διάβασα αστείες αλλά, δυστυχώς, και αποκρουστικές ιστορίες για το tattoo αυτό. Κρατάω όσα “διαβάζω” εγώ, βλέποντάς το. Τα κορίτσια μου, τη σχέση μας, τη χαρά και τη δύναμη που μου δίνουν, τη στήριξη που έχουν και θα έχουν πάντα από τον μπαμπά τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.