ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο Ν.Πλακιάς έχασε τις κόρες του στα Τέμπη και ρωτά: «Πού βρήκαν τα εκατ. ευρώ εγγύηση για να μην προφυλακιστούν τα στελέχη του ΟΣΕ;»

Μείζον θέμα θέτει ο χαροκαμένος πατέρας

Ο Ν.Πλακιάς έχασε τις κόρες του στα Τέμπη και ρωτά: «Πού βρήκαν τα εκατ. ευρώ εγγύηση για να μην προφυλακιστούν τα στελέχη του ΟΣΕ;»

Μείζον και κρίσιμο ζήτημα θέτει ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών: Ζητά την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών για το «πόθεν έσχες» των εκατομμυρίων ευρώ που θα πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ για να αφεθούν ελεύθεροι.

Έως τώρα έχουν απολογηθεί συνολικά πέντε εμπλεκόμενοι από τους τουλάχιστον 23 που αρχικά έχουν κατηγορηθεί από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και έως τώρα έχουν επιβληθεί εγγυοδοσίες συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Να υπενθυμιστεί πως αφέθηκαν ελεύθεροι χθες με εγγυήσεις – μαμούθ, δυο ακόμη κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717 η οποία αφορά στη σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου και συνδέεται με το έγκλημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο κατηγορούμενους από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ, οι οποίο αφού απολογήθηκαν με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυοδοσίες 800 και 900 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, καθώς και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.