ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Α.Γεωργιάδης εν εξάλλω: «Δεν θα ρίξετε τον Κ.Μητσοτάκη»! – Πέφτουν και τα χάνουν (βίντεο)

Σε έξαλλη κατάσταση ο Α.Γεωργιάδης τα έβαλε με όσους ασκούν κριτική στον Κ.Μητσοτάκη

Α.Γεωργιάδης εν εξάλλω: «Δεν θα ρίξετε τον Κ.Μητσοτάκη»! – Πέφτουν και τα χάνουν (βίντεο)

Στα σχοινιά βρίσκεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αρκετοί είναι οι υπουργοί που βλέπουν τις καρέκλες τους… να τρίζουν, ανάμεσά τους βεβαίως και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος από χθες έχει επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ στήριξης προς τον πρωθυπουργό. 

Μετά την ανάρτησή του στο Twitter στην οποία χαρακτήριζε τον Μητσοτάκη ως «αληθινό» και «ανθρώπινο» εμφανίστηκε και στον ΑΝΤ1 για να στηρίξει τον πρωθυπουργό και σε ζωντανή μετάδοση.

Απέναντί του βρήκε τον δημοσιογράφο Νίκο Σβέρκο και στη συνέχεια ακολούθησε ένα επικός διάλογος με τον Α.Γεωργιάδη να φωνάζει διαρκώς «δεν θα ρίξετε τον Κ.Μητσοτάκη». 

Αφορμή αποτέλεσε η επιχειρηματολογία του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος υπεραμύνθηκε των ενεργειών του πρωθυπουργού και η ερώτηση του Νίκου Σβέρκου «γιατί παραιτήθηκε ο κ. Δημητριάδης;».

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

«Παραιτήθηκε διότι κάτι τόσο σοβαρό όσο η απόφαση της ΕΥΠ να παρακολουθεί έναν ευρωβουλευτή δεν οδήγησε σε ενημέρωση των προϊσταμένων του» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Νίκος Σβέρκος: Αν είχε ενημερωθεί, θα είχε παραιτηθεί;
Άδωνις Γεωργιάδης: Τι έδειξε αυτή η ιστορία; Ότι υπάρχει ένα θεσμικό κενό. Αν είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός θα είχε κλείσει αυτό το θεσμικό κενό.

Νίκος Σβέρκος: Πώς, πώς δηλαδή θα είχε κλείσει; Ρουσφέτι θα είχε κάνει;
Άδωνις Γεωργιάδης: Ηρεμήστε κύριε… Μα ρε παιδάκι μου δώστε του ένα τσάι να ηρεμήσει. Εντάξει πρωί πρωί Αυγούστου είναι… Εχεις έρθει εδώ πέρα με τα γκάζια τεντωμένα. Εντάξει θα τον ρίξεις τον Μητσοτάκη. Θα τον φάτε, δεν αντέχετε, θέλετε να του πάρετε την καρέκλα. Να γίνει η Ελλάδα στάχτη και μπούρμπερη για να πάρετε εσείς την εξουσία. Εντάξει, σταμάτα!

Νίκος Σβέρκος: Είναι κίνδυνος για τη Δημοκρατία.
Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλουν τώρα να φάνε τον Μητσοτάκη και πρωί, μεσημέρι, βράδυ το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης!

Νίκος Σβέρκος: Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.
Άδωνις Γεωργιάδης: Σιγά μην σε νοιάζει εσένα η Δημοκρατία! Πού ήσουνα το 2015 όταν έλεγε ο Καμμένος ότι θα κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους. Άσε τώρα… Εσύ κύριε είσαι κομμουνιστής. Εσύ και η Δημοκρατία έχετε τόση σχέση, όσο το καλοκαίρι με το χιόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.