ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σ.Κασσελάκης έτρεξε στο Spetses Mini Marathon μαζί με τον σύντροφό του (φώτο)

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις

Ο Σ.Κασσελάκης έτρεξε στο Spetses Mini Marathon μαζί με τον σύντροφό του (φώτο)

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έτρεξε μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ το πρωί της Κυριακής στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων του Spetses Mini Marathon.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το Ποσειδώνιο. Ο κ.Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά αλλά για τη διαδρομή.

Εμφανίστηκε χαλαρός, με τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Τελικώς μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος, ωστόσο μετά το τέλος της διαδρομής έδειξε χαρούμενος φορώντας το μετάλλιό του.

Μετά το αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες, ο κ Κασσελάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Κύπρο, το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου.

Δείτε φωτογραφίες:

Το Spetses Mini Marathon είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.