ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι πρώην «11» του ΣΥΡΙΖΑ προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου ονόματος στο κόμμα Χαρίτση

Δείτε το τρέιλερ 8 δευτερολέπτων

Οι πρώην «11» του ΣΥΡΙΖΑ προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου ονόματος στο κόμμα Χαρίτση

Με ένα βίντεο 8 δευτερολέπτων που δημοσιεύουν -πρώην πλέον- στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται η πρόσκληση στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ονόματος της κίνησης των «11» αποχωρησάντων που συγκρότησαν κοινοβουλευτική ομάδα.

Με ένα μικρό κείμενο λίγων λέξεων ο Αλέξης Χαρίτσης στα social media του, γράφει «σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα) στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών της Αριστεράς».

Δείτε το βίντεο:

«Αριστερά Μπροστά»: Το πιθανότερο όνομα για το νέο κόμμα Χαρίτση-Αχτσιόγλου

«Αριστερά Μπροστά». Εν τω μεταξύ, στο όνομα αυτό για το νέο κόμμα που προέκυψε από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να καταλήγουν ο Αλέξης Χαρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι άλλοι οκτώ βουλευτές που έχουν συγκροτήσει ήδη μια ξεχωριστή Κοινοβουλευτική Ομάδα μαζί με τα στελέχη που διαφώνησαν με τις απόψεις του Στέφανου Κασσελάκη και αποκολλήθηκαν από το κόμμα που έγινε κυβέρνηση επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα.

Το όνομα «Αριστερά Μπροστά» του νέου πολιτικού κόμματος που θα έχει πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Αλέξη Χαρίτση, κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον Νάσο Ηλιόπουλο και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέτη Πέρκα αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για κάποιους, το όνομα «Αριστερά Μπροστά» ίσως παραπέμπει στο κίνημα «En Marche» που δημιούργησε ο Εμανουέλ Μακρόν κόντρα στους παλαιούς κομματικούς σχηματισμούς της Γαλλίας και κατάφερε να εκλεγεί (αλλά και να επανεκλεγεί το 2022) πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.