ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όλοι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Αριστερά βλέπουν αυτό που πρώτο το pronews.gr προσέγγισε: Μονόδρομος η επιστροφή Τσίπρα

Σ.Κούλογλου: «Δεν αποκλείεται η επιστροφή του Α.Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Αριστερά βλέπουν αυτό που πρώτο το pronews.gr προσέγγισε: Μονόδρομος η επιστροφή Τσίπρα

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε πως «δεν αποκλείεται η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Υπενθυμίζεται ότι πρώτο το pronews.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέλιος Κούλογλου υποστήριξε ότι «από ό,τι έχω καταλάβει και χωρίς να έχω πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αποκλείσει την ιδέα (σ.σ. της επιστροφής). Τώρα, μένει να φανεί τι μορφή θα έχει, αν θα είναι απλώς μία παρέμβαση ή θα έχει μονιμότερο χαρακτήρα».

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην τοποθετηθεί ούτε κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού ούτε όταν αποχώρησε η «ομάδα των 40άρηδων», η τρέχουσα συγκυρία κρίνεται ως ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του κόμματος και γι’ αυτόν τον λόγο, ορισμένοι ελπίζουν πως ενδεχομένως να αποφασίσει να τοποθετηθεί έστω και μέσω κάποιας διαρροής.

«Τα στρατόπεδα είναι χωρισμένα, ο Κασσελάκης έχει κάνει φεστιβάλ λαθών»

«Πρέπει να τα περιμένεις αυτά από έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και την Αριστερά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό», υπογράμμισε ακόμη ο κ. Κούλογλου. Επιπλέον, σημείωσε πως «η μεγάλη ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές, χάθηκε το 2019».

Τα σχέδια του Α.Τσίπρα για επαναφορά μετά τις ευρωεκλογές

Το pronews.gr υποστήριζε ότι η επιστροφή του Α.Τσίπρα ως… «σωτήρας» δεν είναι καθόλου απίθανη.

Οι ευρωεκλογές θα είναι το «ορόσημο».

Ωστόσο θα πρέπει να απέχει από κινήσεις τύπου επαναφοράς του Νίκου Κοτζιά, του «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία παραδόθηκαν τα ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Κόστισε στον ίδιο τότε και αρκετά τώρα στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος λέει ότι αντιπροσωπεύει την «πατριωτική αριστερά» και κοιτά προς το κέντρο και δεξιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτούς τους χώρους όμως κανείς δεν θέλει να ακούει την φράση Συμφωνία των Πρεσπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.