Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Οικογενειοκρατία σε βάρος τυπικών προσόντων;

Μια περίπτωση στην οποία απεικονίζεται όλη η σύγχρονη Ελλάδα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Οικογενειοκρατία σε βάρος τυπικών προσόντων;

Πολλά ερωτήματα διαφάνειας δημιουργούνται από την παράνομη επιλογή από την οικεία εισηγητική επιτροπή υποψήφιου, της θέσης μέλους διδακτικού-ερευνητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με αντικείμενο: «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ» (Φ.Ε.Κ. 1671/ ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ/26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021), ΚΩΔΙΚΟΣ  ΘΕΣΗΣ ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ 23257.

Ο εν λόγω υποψήφιος όχι μόνο δεν πληρούσε τα τυπικά από το νόμο προσόντα, αλλά επιπρόσθετα τυγχάνει γιος διοικητικής υπαλλήλου που υπηρετούσε στο ίδρυμα!

Για την εν λόγω θέση έχουν υλοποιηθεί ήδη καταγγελίες σε αρμόδιους φορείς κι όργανα, τόσο για τις νομικές πλημμέλειές της όλης διαδικασίας, όσο και για παράβαση καθήκοντος, των μελών του εκλεκτορικού σώματος.

Ως πότε η χώρα θα πληρώνει την οικογενειοκρατία; Πόσα ακόμα μπορεί να αντέξει η τη Παιδεία την αναξιοκρατία και η κοινωνία την οικογενειοκρατία των βολεμένων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.