ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάλος με το «βρέθηκα στην κοίτη της Ορθοδοξίας» του Κ.Μητσοτάκη – Είναι κοιτίδα (βίντεο)

«Κοίτη είναι αυτό που έχουν τα ποτάμια και αυτό που σε χωρίζει από τη μόρφωση» γράφει ο Κ.Βαξεβάνης

Σάλος με το «βρέθηκα στην κοίτη της Ορθοδοξίας» του Κ.Μητσοτάκη – Είναι κοιτίδα (βίντεο)

Ένα λάθος έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο tweet του για την επίσκεψη του στο Φανάρι, καθώς υποστήριξε ότι βρέθηκε στην «κοίτη της ορθοδοξίας». 

«Στη συνάντηση με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο εξέφρασα τη συγκίνησή μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, να βρεθώ μαζί του στην κοίτη της Ορθοδοξίας, στο Φανάρι, ενώ τον ενημέρωσα για τη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο Ερντογάν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το λάθος του το παρατήρησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος άσκησε σφοδρή κριτική στον Κ.Μητσοτάκη.

«Κοιτίδα είναι. Κοιτίδα πολιτισμού, κοιτίδα Ορθοδοξίας, κοιτίδα Δημοκρατίας. Κοίτη, είναι αυτό που έχουν τα ποτάμια και αυτό που σε χωρίζει από τη μόρφωση. Κολάμπια, ε Κολάμπια», έγραψε ο Κ.Βαξεβάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.