ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Γ.Καραγιάννης αν και τριπλά εμβoλιασμένος!

Δείτε την ανάρτησή του

Θετικός στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Γ.Καραγιάννης αν και τριπλά εμβoλιασμένος!

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε για πρώτη φορά ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αλλά δεν ανησυχεί όπως γράφει γιατί είναι… τριπλά εμβολιασμένος.

Ο κ. Καραγιάννης, σε ανάρτησή του, ενημέρωσε ότι έκανε τεστ PCR το οποίο έδειξε θετικό, πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια. «Όλα θα πάνε καλά καθώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος» σημείωσε ο υφυπουργός.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα θετικά νέα είναι πάντα ευπρόσδεκτα …εκτός αν αφορούν το τεστ PCR. Σήμερα, μετά από 2,5 και πλέον χρόνια βγήκα για πρώτη φορά θετικός στον κορωνοϊό. Συνεπώς για τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι. Όλα θα πάνε καλά καθώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.