Μια όχι και τόσο επιτυχημένη πλαστική μύτης…

Το «καρφί» του Γ.Σιακαντάρη στην Β.Αναστασίου για τα «βραχιόλια της γιαγιάς»: «Ήμαρτον, τέτοια επιχειρηματολογία;»

«Σε λίγο θα έρθει και ο Κουτσούμπας να μας πάρει τα σπίτια», σχολίασε με ειρωνικό ύφος στη συνέχεια της ανάρτησής του

Το «καρφί» του Γ.Σιακαντάρη στην Β.Αναστασίου για τα «βραχιόλια της γιαγιάς»: «Ήμαρτον, τέτοια επιχειρηματολογία;»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η συζήτηση για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες συνεχίζεται, μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Παππά σχετικά με την «πατριωτική εισφορά» που έχει προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρότασης θα μπορούσε να καταγραφεί ακόμη και η αξία κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων που φυλάσσονται σε θυρίδες.

Το θέμα σχολίασε και ο Γιώργος Σιακαντάρης, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη διαμόρφωση του πολιτικού του «μανιφέστου».

Προηγήθηκε τοποθέτηση της Βάσιας Αναστασίου, η οποία ανέφερε ότι η γιαγιά της επικοινώνησε μαζί της ανήσυχη, ρωτώντας χαρακτηριστικά: «Παιδί μου, θα μου πάρει ο Τσίπρας τα βραχιόλια;».

«Η κυρία Αναστασίου του ΠΑΣΟΚ είπε πως η γιαγιά της φοβάται πως θα της πάρουν τα βραχιόλια.

Ήμαρτον. Τέτοια επιχειρηματολογία;» και συνέχισε με ειρωνική διάθεση, σχολιάζοντας: «Σε λίγο θα έρθει και ο Κουτσούμπας να μας πάρει τα σπίτια».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.