ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Σε εξέλιξη η πρώτη ομιλία του Ν.Ανδρουλάκη στην Βουλή: «Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ΕΣΥ, το ΠΑΣΟΚ θα το αναγεννήσει»

Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ

Σε εξέλιξη η πρώτη ομιλία του Ν.Ανδρουλάκη στην Βουλή: «Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ΕΣΥ, το ΠΑΣΟΚ θα το αναγεννήσει»

Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ΕΣΥ, το ΠΑΣΟΚ θα το αναγεννήσει είπε ο Ν.Ανδρουλάκης που μιλά στην Βουλή. Βάλτε προτεραιότητα την αναγέννηση του ΕΣΥ ανακατευθύνοντας πόρους από το Ταμείο Ανάπτυξης, τόνισε. Όπως είπε: Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω, όπως λέει ο λαός. 

Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως είπε η πρώτη ερώτηση του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή θα είναι για το ΕΚΑΒ.

«Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τις μάχες του μέλλοντος. Θα αγωνιστούμε για τους νέους ανθρώπους, για το αυτονόητο δικαίωμά τους να προκόβουν με τις δικές του δυνάμεις», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης για να προσθέσει… «Να εδραιωθεί το κοινωνικό κράτος στην Υγεία, την Παιδεία, την Ασφάλιση».

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε… «Να τραβήξουμε μπροστά, απαρέγκλιτα. Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει τις μάχες του μέλλοντος. Θα αγωνιστούμε για τους νέους ανθρώπους, για το αυτονόητο δικαίωμά τους να προκόβουν με τις δικές του δυνάμεις». 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «έδωσε υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν και απέκρυψε όσα έρχονται», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Για ποια ανάπτυξη μιλάμε όταν ένα αρχιπέλαγος μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν έχουν πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα και στα αναπτυξιακά προγράμματα», είπε.

«Το κοινωνικό κράτος για εμάς, είναι προτεραιότητα», πρόσθεσε ακόμη, μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδρουλάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναφορά του πρωθυπουργού για το άρθρο 16, είπε ότι «προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση του Δημοσίου Πανεπιστημίου. Αλλά δεν είμαστε αρνητικοί στην ουσιαστική ρύθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με γνώμονα την αυτονομία, τη λογοδοσία και τα υψηλά στάνταρ όπως και σε άλλες χώρες». Σημείωσε, ωστόσο, ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ λέει «όχι» σε «εμπόριο πτυχίων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.