ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε ακρόαση τους εκπροσώπους των KRIKEL και INTELLEXA

Zητούν άμεσα να κληθούν οι Μπίτζιος Φέλιξ και Λαβράνος Γιάννης

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε ακρόαση τους εκπροσώπους των KRIKEL και INTELLEXA

O ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές του που ήταν και μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ζητούν με επιστολή στον πρόεδρο, Αθανάσιο Μπούρα, να κληθούν σε ακρόαση για τις υποκλοπές οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών εταιρειών KRIKEL και INTELLEXA.

«Το θέμα για εμάς δεν κλείνει εδώ, θα επανέλθουμε και θα ζητήσουμε νέες συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας προκειμένου να πέσει φως, παρά τις κυβερνητικές προθέσεις για συσκότιση και συγκάλυψη», δήλωσε για τις παρακολουθήσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, οι βουλευτές που υπογράφουν την επιστολή προς τον Αθανάσιο Μπούρα, ζητούν άμεσα να κληθούν οι Μπίτζιος Φέλιξ και Λαβράνος Γιάννης, «αφανείς ιδιοκτήτες των εταιρειών KRIKEL και INTELLEXA» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια για να γίνει αυτή η ακρόαση, θα πρέπει να συντρέξουν δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, τέτοιο αίτημα πρέπει να υποβάλλουν τουλάχιστον τα 2/5 των μελών της Επιτροπής, δηλαδή και από ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ ενώ σημειώνεται ότι η σύγκληση κάποιου, κατόπιν αιτήματος της μειοψηφίας, μπορεί να γίνει μία φορά από τις μηνιαίες συνεδριάσεις της Επιτροπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.