ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον πλευρό της Α.Λινού η Μ.Πυργιώτη: «Είπε τα σωστά ιατρικά και ανθρώπινα»

«Στα παλιά μου παπούτσια η προεκλογική κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τις δηλώσεις της κας Λινού»

Στον πλευρό της Α.Λινού η Μ.Πυργιώτη: «Είπε τα σωστά ιατρικά και ανθρώπινα»

Η Μαριάννα Πυργιώτη, στέκεται στον πλευρό της καθηγήτριας Επιδημιολογίας και υποψήφιας βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού μετά τις δηλώσεις που έκανε, καθώς σε ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «είπε το σωστό και ιατρικά και ανθρώπινα».

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως η Αθηνά Λινού, είχε πει σε παλαιότερη δήλωσή της ότι «Δεν τείνουμε να παρατείνουμε τη ζωή των αγαπημένων μας, όταν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλήρης θεραπεία», προκαλώντας τώρα ετεροχρονισμένες αντιδράσεις αφού η ίδια καταδίκασε πρώτη την κυνική τοποθέτηση του Σπύρου Πνευματικού που αποκάλυψε το pronews.gr ο οποίος είπε ότι «σε βαριά ασθενείς δεν χρειάζεται να γίνονται πολλές ιατρικές πράξεις και εξετάσεις γιατί κοστίζουν», με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ.

Η ανάρτησή της:

«Στα παλιά μου παπούτσια η προεκλογική κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τις δηλώσεις της κας Λινού. Όμως όποιος κατάλαβε ότι η κα Λινού είπε ότι και ο κ Πνευματικός να το κοιτάξει ως προς την κατανόηση κειμένου ή ως προς την φανατίλα εγκεφάλου… Είπε το σωστό και ιατρικά και ανθρώπινα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.