Ν.Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση να αποσύρει έστω για φέτος την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια»

Ν.Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση να αποσύρει έστω για φέτος την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια»

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, καλεί την κυβέρνηση «να αποσύρει έστω για φέτος την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια».

Σε δήλωσή του ο κ. Ηλιόπουλος επιτίθεται στην υπουργό Παιδείας σημειώνοντας: «Η κ. Κεραμέως συνεχίζει να εμπαίζει χιλιάδες μαθητές και τις οικογένειές τους.

Δεν φτάνει που εν μέσω πανδημίας αποκλείει από τα πανεπιστήμια χιλιάδες υποψηφίους, ακόμα και αριστούχους που δεν τους επιτρέπει να δηλώσουν τη σχολή προτίμησής τους, έχει το θράσος να μιλά για fake news».

Ακολούθως κατηγορεί την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ότι «το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δημιουργία πελατείας για τα ιδιωτικά κολέγια» και καταλήγει:

«Τους καλούμε να σταματήσουν την κατάφωρη αδικία και να αποσύρουν την ελάχιστη βάση εισαγωγής έστω για φέτος, εν μέσω πανδημίας. Η μόρφωση είναι δικαίωμα, οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τη μετατρέψει σε προνόμιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.