ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης: «Η Εύβοια κάηκε για να μπουν οι ανεμογεννήτριες του πεθερού Γεραπετρίτη – Φύγετε τώρα είστε κακό»!

Π.Πολάκης: «Η Εύβοια κάηκε για να μπουν οι ανεμογεννήτριες του πεθερού Γεραπετρίτη – Φύγετε τώρα είστε κακό»!

Οργισμένες αναρτήσεις έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, λίγες ημέρες μετά τα όσα είχε γράψει περί αιολικών στη Βόρεια Εύβοια και την απαίτηση του να ανακληθούν οι αποφάσεις της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα.

«Φύγετε τώρα είστε κακό για τη χώρα δεν χωνεύεται!», έγραψε αρχικά. Ενώ παράθεσε φωτογραφίες που δείχνουν την καταστροφή που υπέστη η Εύβοια, αλλά και τις ευθύνες της κυβέρνησης.

«Η πρώτη φωτό δείχνει πως ξεκίνησε η φωτιά στη Βόρεια Εύβοια!!! Σε ένα χωράφι με άπνοια!!!

Στη δεύτερη φωτό το αποτέλεσμα !!!

Επειδή:

1) Δεν πήγαν εναέρια μέσα
2) Έκαιγε εφτά μέρες
3) Το σχέδιο ήταν «εκκενωστε και ας καεί το σύμπαν»

Και όλα αυτά γιατί;

Για να μπουν οι ανεμογεννήτριες του πεθερού Γεραπετριτη κλπ!

Φύγετε τώρα είστε κακό για τη χώρα και το λαός της!

ΥΓ. Συνολάκη με το παπιγιόν καθηγητή της πεντάρας, αν ζεις, κάνε μια εκτίμηση: Σε πόση ώρα μπορούσε να σβήσει αυτή φωτιά;

Μίλα, βαφτιστήρια και τζουκ μποξ του Μητσοτακη!», έγραψε ο Π.Πολάκης.

Ενώ νωρίτερα είχε γράψει: «Ψεκασμένα λαμόγια είστε εσείς!

Μόνο που απαντάτε δείχνετε πόσο δίκιο έχουμε που λέμε πως η Βόρεια Εύβοια κάηκε για να μπουν πιο εύκολα ανεμογεννήτριες!

Γιατί έτσι δεν θα χρειαστεί αδειοδότηση για την κοπή των δέντρων για να ανοιχτούν οι τεράστιοι δρόμοι που απαιτούνται για να μεταφερθούν τα πτερύγια των 90 μέτρων στις κορφές των βουνών.

Ε δεν θα μπουν!»

Σε αυτή την ανάρτηση απάντηση και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.