ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ.Αρβανίτης: «Άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων σε όλες τις χώρες και άνοιγμα συνόρων»

Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ.Αρβανίτης: «Άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων σε όλες τις χώρες και άνοιγμα συνόρων»

Η Ελλάδα θα πρέπει να ανοίξει τα σύνορα και να προχωρήσει σε μετεγκαταστάσεις παράνομων μεταναστών σε όλη την Ευρώπη, αυτό ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Αρβανίτης.

Η ιδεοληπτική στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ζητά επί της ουσίας μια επανάληψη του κύματος του 2015, αποδεικνύει ότι πολύ λίγα έμαθαν από τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού. Συνεχίζουν, μάλιστα, να υπερασπίζουν τις τότε επιλογές της κυβέρνησης, με τον κ. Αρβανίτη να δηλώνει πως «κάθε μέρα παραμονής του Μητσοτάκη στη διακυβέρνηση της χώρας στοιχίζει και κάνει τις μέρες του 2015 να μοιάζουν παράδεισος μπροστά σε αυτές που θα έρθουν», όσον αφορά το Μεταναστευτικό.

Μάλιστα, ο κ. Αρβανίτης το πάει ένα βήμα πιο κάτω και μας πληροφορεί ότι θα πρέπει να συνετιστούμε, επειδή έχουμε μπει στο στόχαστρο μιας επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου γνωστής για τις δικαιωματιστικές θέσεις που υιοθετεί και συνεχίζει σημειώνοντας: «Η Ελλάδα έχει σοβαρό θέμα στο Προσφυγικό, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση με την πολιτική της, που συμφωνεί ο Μητσοτάκης, δημιουργεί συνθήκες εγκλωβισμού των προσφύγων στις χώρες υποδοχής (Μάλτα, Ιταλία, Ελλάδα)».

Η διαφορά μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Αρβανίτης συνεχίζει, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση εκτελεί την πολιτική της φύλαξης των συνόρων, αντί να μιλά για τις… αιτίες της προσφυγιάς, κατά την πάγια τακτική των δικαιωματιστών. Για να κάνει, μάλιστα, ξεκάθαρη τη θέση του, υπογραμμίζει: «Η διαφορά μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς είναι ότι εμείς λέμε χωρίς αστερίσκους άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων σε όλες τις χώρες, ενώ οι άλλοι αποδέχονται το μπαξίσι των φίλιων κυβερνήσεων, προκειμένου να συνεχίζεται η άδικη πολιτική των πολέμων και των αποκλεισμών. Αυτό που πρέπει να γίνει σε όλη την Ευρώπη είναι η δημιουργία ενός κύματος διαμαρτυρίας, όπου θα θέτει το ζήτημα του Προσφυγικού ως θέμα το οποίο πρέπει να απασχολεί όλα τα κράτη-μέλη ισότιμα, στηρίζοντας το relocation, την άμεση μετεγκατάσταση δηλαδή των προσφύγων σε όλες τις χώρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.