ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Πείτε μας τον αληθινό λόγο που διαγράψατε τον κ.Μπογδάνο»

Α.Τσίπρας προς Κ.Μητσοτάκη: «Πείτε μας τον αληθινό λόγο που διαγράψατε τον κ.Μπογδάνο»

Ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε ερώτημα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσων αφορά τον Κωνστανίνο Μπογδάνο και τους λόγους διαγραφής του.

«Ο λόγος που διαγράψατε τον Μπογδάνο είναι επειδή πήγε σε μια γιορτή μίσους; Πολύ σωστά θα κάνατε εάν τον διαγράψατε για αυτό. Γιατί δεν μπορεί ένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου να βρίσκεται σε εκδηλώσεις μίσους και εμφυλιοπολεμικές φιέστες δίπλα σε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής καταθέτοντας στεφάνι. Αλλά δεν τον διαγράψατε μάλλον γι’ αυτό το λόγο γιατί στην ίδια εκδήλωση που συμμετείχε ο βουλευτής σας που αναγκαστήκατε να διαγράψετε, εκπροσωπηθήκατε επισήμως από την διευθύντρια του γραφείου σας στη βόρεια Ελλάδα, την κα Αντωνίου.

Τι υποκρισία λοιπόν είναι αυτή;» τόνισε κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή, όπου συζητείται η ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

«Ήξερε πολύ καλά ποιον βάζει στα ψηφοδέλτιά του»

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε: «Να σας θυμίσω, συνέχισε, ότι η κ. Αντωνίου βρέθηκε στη συγκεκριμένη φιέστα χέρι – χέρι με την πρώην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι αυτή την ώρα μας κυβερνά ένας πρωθυπουργός που η έγνοια του είναι συνεχώς στο πώς θα κρατά ικανοποιημένο το ακροδεξιό κοινό από το οποίο αλιεύει ψήφους. Όταν ο κ. Μητσοτάκης έβαλε τον κ. Μπογδάνο στα ψηφοδέλτιά του, ήξερε καλά ποιον βάζει. Έβαλε έναν υποψήφιο βουλευτή που είχε βγει και είχε πει ότι ο κ. Τσίπρας μαζί με συντρόφους του χτύπησε τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έβαλε έναν υποψήφιο που είχε βγει και είχε πει να ψηφίσουμε σωστά και τα τανκς θα γκρεμίσουν την ΕΡΤ. Αυτόν έχρισε υποψήφιο βουλευτή ο κ. Μητσοτάκης. Η εξωτερική πολιτική και η ρητορική που αναπτύσσει κανείς από το βήμα αυτό δημιουργεί συνειδήσεις. Όταν έβγαινε ο Μπογδάνος και έλεγε για τον Σασσόλι, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου που εξέταζε ένα πρόγραμμα επανεγκατάστασης προσφύγων, να τους πάρει ο πρόεδρος σπίτι του, που ήσασταν κύριε Μητσοτάκη;. Είστε εγκλωβισμένος στις αντιφάσεις της πολιτικής σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.