ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Τσακαλώτος: «Η βασιλόπιτα του κ. Βορίδη είναι το κυρίαρχο ζήτημα; – Άστοχη η αντιπολίτευση»

Ε.Τσακαλώτος: «Η βασιλόπιτα του κ. Βορίδη είναι το κυρίαρχο ζήτημα; – Άστοχη η αντιπολίτευση»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χαρακτήρισε ως «άστοχη» την αντιπολίτευση που αποφάσισε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Μάκη Βορίδη για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ.

Όπως ο δήλωσε, δεν είναι fan του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, παρόλα αυτά πρέπει να συζητήσουν τι σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο πρώην υπουργός αναφέρει: «Διαβάζω αυτές τις ημέρες για τη βασιλόπιτα 12.000 € του κυρίου Βορίδη. Πρέπει να σας πω, δεν είμαι πρόεδρος του fan club του κ Βορίδη, ούτε καν μέλος αυτού του fan club, αλλά είναι αυτό το κυρίαρχο ζήτημα;

Κάνεις ένα αφήγημα για την Αριστερά όταν αυτό το έχει ψηλά στην ατζέντα στη δοσολογία που μας λένε όλοι ότι δεν κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση… Να συζητήσουμε το τι σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση;

Χρειάζεται συζήτηση…» σχολιάζει ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία διάθεση να υποστηρίξει τον κ. Βορίδη αλλά θεωρεί τελείως άστοχη την αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μάλιστα ο κ Τσακαλώτος στην ίδια ομιλία του σε κομματική εκδήλωση συμπληρώνει πως: «σίγουρα πρέπει να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση, μια δοσολογία κριτικής και το όραμα που δίνεις, που θέλεις να πας τη χώρα, τι όραμα έχεις για τα μεσαία στρώματα και για τη νεολαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι μια υποκειμενική συνθήκη που εμείς πρέπει να αποφασίσουμε πως θα πάμε για τη δεύτερη φορά Αριστερά…» κάνοντας ξεκάθαρο πως διαφωνεί όχι μόνο με τον πόλεμο προς το πρόσωπο του Μάκη Βορίδη αλλά με τη συνολικότερη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ουσιαστική αντιπολίτευση και… απώτερο σκοπό τη δεύτερη φορά Αριστερά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.