ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης: «Απειλούσαν την γυναίκα μου και τις κόρες μου – Θα παίζεις μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά» (βίντεο)

Π.Πολάκης: «Απειλούσαν την γυναίκα μου και τις κόρες μου – Θα παίζεις μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά» (βίντεο)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σε συνέντευξη που έδωσε, υποστήριξε ότι οι κόρες του και η γυναίκα του, αλλά και άλλα συγγενικά του μέλη, δέχονταν απειλές.

Θα ξεκινήσω από τη δική μου σύζυγο. Ακούστε, η Δώρα Τσούκα, πνευμονολόγος – εντατικολόγος, με την οποία είμαστε μαζί από φοιτητές και την οποία και μέσω της εκπομπής σας θέλω να ευχαριστήσω για όλα αυτά που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Και με αντέχει. Και χωρίς αυτήν και τις κόρες μου και τη στήριξη της ευρύτερης οικογένειας δεν θα είχα τη δύναμη να κάνω αυτά που κάνω» ανέφερε ο πρώην υπουργός,Παύλος Πολάκης στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Έπαιρναν τη δική μου γυναίκα μου τηλέφωνο βράδυ στο σπίτι και της έλεγαν πως “θα βρεις τον άντρα σου χωρίς κεφάλι”. Έπαιρναν τηλέφωνο τις κόρες μου και τους έλεγαν πως “θα παίζουμε μπιλιάρδο με το κεφάλι του μπαμπά σας στα μπιλιαρδάδικα του Πειραιά”. Έπαιρναν τον συγχωρεμένο τον πεθερό μου τηλέφωνο και του έλεγαν μάζεψε τον γαμπρό σου, θα τον δεις σε κανένα χαντάκι» πρόσθεσε.

Δείτε στο 34:40 του βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.