ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν. Παππάς: «Όσοι διακινούν τις κασέτες να σκεφτούν μήπως υπάρχουν κασέτες και για τους ίδιους»

Ν. Παππάς: «Όσοι διακινούν τις κασέτες να σκεφτούν μήπως υπάρχουν κασέτες και για τους ίδιους»

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση Novartis και σχολίασε τα όσα ακούγονται για τον ίδιο.

Επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο υποστηρίζοντας ότι οι εξελίξεις είναι και αποτέλεσμα πολιτικής και διπλωματικής ολιγωρίας.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την σκευωρία Novartis επιχείρησε να απαντήσει και για τις αποκαλύψέις που εκθέτουν τον ίδιο.

«Είναι προφανές ότι δεν σας ενοχλεί ότι έχει στηθεί ένα κύκλωμα συστηματικών παρακολουθήσεων. Εγώ υπέστην και φυσική παρακολούθηση. Αυτοί που διακινούν ότι υπάρχουν και άλλες κασέτες σκεφτείτε μήπως έχουν και για εσάς κασέτες» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζοντας ότι πρέπει να απαντήσει καθώς «το 2013 είπε στον Φιλιππάκη μην ακουμπάς τον Μιωνή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.