Η πικρία του Α.Τσίπρα για τους Ε.Τσακαλώτο και Θ.Τζάκρη: «Δημιουργείται κλίμα αμφισβήτησης»

Η πικρία του Α.Τσίπρα για τους Ε.Τσακαλώτο και Θ.Τζάκρη: «Δημιουργείται κλίμα αμφισβήτησης»

Οι τοποθετήσεις της Θεοδώρας Τζάκρη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου έχουν δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο σημερινός «πρωινός καφές» στην Κουμουνδούρου ήταν… πικρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, η συζήτηση «εκ βαθέων» ενώ οι τοποθετήσεις χαρακτηρίστηκαν «έξω από τα δόντια».

Άλλωστε, η τοποθέτηση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα έδωσε τον τόνο καθώς ο Πρόεδρος του κόμματος θεωρεί ότι δημιουργείται κλίμα αμφισβήτησης των επιλογών του, μέσω της δημόσιας παρέμβασης του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ενοχλημένος και από τη δημόσια τοποθέτηση της Θεοδώρας Τζάκρη αλλά και από την πρακτική του Παύλου Πολάκη να σχολιάζει και να απαντάει συνεχώς μέσω αναρτήσεων στο facebook.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πάντως, ζήτησε την καλύτερη λειτουργία των κομματικών οργάνων και τόνισε η συγκεκριμένη παρέμβαση δεν συνιστούσε αμφισβήτηση του προέδρου του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «πρωινός καφές» αποφάσισε τη σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία την ερχόμενη Δευτέρα με θέματα τη λειτουργία του κόμματος και τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.