ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Τσίπρας: «Αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας κυριαρχεί στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας»

Το πρωί ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στην αγορά του Άργους και συνομίλησε με πολίτες

Α.Τσίπρας: «Αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας κυριαρχεί στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας»

Στον νομό Αργολίδας έκανε περιοδεία σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Το πρωί ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στην αγορά του Άργους και συνομίλησε με πολίτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους και επαγγελματίες και είχε την ευκαιρία να ακούσει τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μετά την περιοδεία του στην αγορά του Άργους ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου:

«Η κυβέρνηση, οι υπουργοί της και ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα, τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Δεν νοιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα.

Η ακρίβεια έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά. Το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα. Το αίσθημα ανασφάλειας, αβεβαιότητας κυριαρχεί στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η πλειοψηφία των πολιτών πια καταλαβαίνει ότι το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Θα συνεχίσουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε; Και η προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση.

Πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα ένα σχέδιο, ώστε να έχουμε αύξηση μισθών , μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό κοινωνικό κράτος, αποτελεσματικό, δίπλα στον πολίτη. Με ένα νέο ΕΣΥ, με ασφάλεια και προστασία για όλους, Και με περισσότερη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη παντού.

Αυτό είναι το σύνθημά μας. Αυτό είναι το όραμά μας. Και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.