ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στις μεγαλοαστικές περιοχές του Νέου Ψυχικού, της Φιλοθέης και της Λυκόβρυσης προηγείται η Ε.Αχτσιόγλου

Προβάδισμα Σ.Κασσελάκη έναντι της Ε.Αχτσιόγλου στα πρώτα αποτελέσματα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στις μεγαλοαστικές περιοχές του Νέου Ψυχικού, της Φιλοθέης και της Λυκόβρυσης προηγείται η Ε.Αχτσιόγλου

Οι κάλπες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν σήμερα (24/9) το βράδυ στις 21:00 μετά από μία ώρα παράτασης, και πλέον Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης περιμένουν τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το 50% των εκλογικών κέντρων στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ανά την Ελλάδα δείχνουν μια καθαρή νίκη του υποψήφιου Στέφανου Κασσελάκη σε βάρος της πρώην υπουργού Έφης Αχτσιόγλου, με ποσοστό 57% έναντι 43%.

Δείτε τα αποτελέσματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:

Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Ψυχικό

Κασσελάκης 267, Αχτσιόγλου 309, Λευκά 3, Άκυρα 3, Ψήφισαν 576

Λυκόβρυση

Κασσελάκης 115, Αχτσιόγλου 127

Πεντέλη

Κασσελάκης 303, Αχτσιόγλου 260

Τι έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα

Όπως έγινε γνωστό, στη Σιάτιστα Κοζάνης ο Κασσελάκης έλαβε 36 ψήφους, ενώ η Αχτσιόγλου 34. Στον Πεντάλοφο Κοζάνης δε, ο Κασσελάκης 23 και η Αχτσιόγλου 7.

Αλλά τα πράγματα ήταν διαφορετικά στη Νεάπολη Κοζάνης, όπου ο Κασσελάκης έλαβε 20 ψήφους, όμως η Αχτσιόγλου τον πέρασε με 28.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο Τσοτύλι Κοζάνης, όπου ο Κασσελάκης πήρε 43 ψήφους, με την Αχτσιόγλου να παίρνει 65.

Πάντως, όσον αφορά τα αποτελέσματα από άλλες περιοχές που έγιναν γνωστά, ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται προς το παρόν μπροστά σε ψήφους.

Συγκεκριμένα, στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας, ο νεαρός υποψήφιος πρόεδρος έλαβε 80 ψήφους έναντι 34 της Έφης Αχτσιόγλου. Στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, ο Στέφανος Κασσελάκης λαμβάνει 105 ψήφους, ενάντι 29 της Έφης Αχτσιόγλου.

Στην Ορεστιάδα, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε 118 ψήφους έναντι 61 της Έφης Αχτσιόγλου. Σημειώνεται ότι στον πρώτο γύρο ο Κασσελάκης είχε λάβει 88 και η Αχτσιόγλου 40 στην εν λόγω περιοχή.

Επίσης, στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 129 ψήφους έναντι 40 της Έφης Αχτσιόγλου. Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας Ο Κασσελάκης έλαβε 62, ενώ η Αχτσιόγλου 24. Στο Καναλάκι Πάργας ο Κασσελάκης 87 και η Αχτσιόγλου 79. Στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων: Ο Κασελάκης πήρε 19 ψήφους και η Αχτσιόγλου 16.

Στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων ο Κασσελάκης συγκέντρωσε 56, ενώ η Αχτσιόγλου 35. Στους Φούρνους της Ικαρίας ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε 35 ψήφους έναντι 14 της Έφης Αχτσιόγλου.

Στο Διδυμότειχο ο Κασσελάκης έλαβε 65, με την Αχτσιόγλου να λαμβάνει 20. Στον προηγούμενο γύρο, τα νούμερα ήταν 49 και 30 αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.