ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει για την παραπομπή Π.Πολάκη στον επιτροπή δεοντολογίας

Θα συνεδριάσει την Τετάρτη ή την Πέμπτη

Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει για την παραπομπή Π.Πολάκη στον επιτροπή δεοντολογίας

Συνεδριάζει αυτή την ώρα, με διευρυμένη σύνθεση, το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Παύλου Πολάκη μετά την επίμαχη ανάρτηση, που οδήγησε στην αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει την παραπομπή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία θα κληθεί να συνεδριάσει το συντομότερο δυνατό, την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ώστε το θέμα να μην αιωρείται, εντείνοντας την εσωστρέφεια στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις , ο βουλευτής Χανίων βρήκε στήριξη από βουλευτές του κόμματος και άλλους συντρόφους του, ενώ δεν είναι λίγα τα μηνύματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεχθεί πιέσεις από στελέχη του κόμματος, ώστε να «συγχωρέσει» το ατόπημα Πολάκη.

Όπως ξεκαθαρίζουν όμως άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος δεν αλλάζει γνώμη και δεν θα κάνει «πίσω». Ο Παύλος Πολάκης θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθεί, επισήμως, εκτός ψηφοδελτίου και δεν θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αποκλείεται ο βουλευτής Χανίων να «τιμωρηθεί» με κάποια από τις ποινές που ορίζει το καταστατικό του κόμματος. Οι προβλεπόμενες «ποινές» είναι τέσσερις: Αναστολή ιδιότητας μέλους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διαγραφή, σύσταση ή επίπληξη. Ωστόσο, τις οριστικές αποφάσεις θα λάβει η Επιτροπή Δεοντολογίας στην επικείμενη συνεδρίασή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.