ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιαγιά Σ.Κασσελάκη: «Εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία – Κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν»

Η ίδια του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που τον περιμένει

Γιαγιά Σ.Κασσελάκη: «Εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία – Κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωση το τελευταίο διάστημα. 

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία αναφέρθηκε στον εγγονό της, λέγοντας πως παλιά υποστήριζε την Νέα Δημοκρατία!

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η ίδια του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που τον περιμένει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.