ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο κ.Μητσοτάκης αποδεικνύεται και ανιστόρητος και πανικόβλητος»

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, 21 Απριλίου, διέπραξε ένα διπλό ατόπημα»

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο κ.Μητσοτάκης αποδεικνύεται και ανιστόρητος και πανικόβλητος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του τονίζει πώς «Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται και ανιστόρητος και πανικόβλητος».

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, «ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, 21 Απριλίου, διέπραξε ένα διπλό ατόπημα. Στο μήνυμα του για τη δικτατορία του 1967 απέφυγε να κατονομάσει τη στρατιωτική χούντα και παρουσίασε ως σύγχρονο εκφραστή της απειλής προς τη δημοκρατία τον ‘λαϊκισμό’».

«Είναι προφανές ότι η επιλογή του να στεγάσει την άκρα δεξιά στη Νέα Δημοκρατία και η φθορά της κυβέρνησης του τον οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς», υπογραμμίζει.

«Τη Δημοκρατία μας την απειλεί ο νεοφασισμός κάθε μορφής, η ιστορική αμνησία και οι αντικοινωνικές πολιτικές που καταστρατηγούν το δικαίωμα των πολιτών σε ασφάλεια, ελευθερία και ευημερία», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.