«Το "πολλές και καλές δουλειές" έγινε "δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις"»

Τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με νέους εργαζόμενους σε εταιρία τεχνολογίας, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να τον χαρακτηρίζει «επικίνδυνο, κυνικό και προσβλητικό».

«Η Ελλάδα, το έχω πει πολλές φορές και παρότι της αντιπολίτευσης της αρέσει να μου ασκεί κριτική γι΄ αυτό, θα επιμείνω σε αυτό, μπορεί να προσφέρει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής και σε ένα κόσμο όπου τα ζητήματα αυτά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία.

Όπου ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα και περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά», είπε ο πρωθυπουργός στους συνομιλητές του.

Και αυτή η αποστροφή, ήταν που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Κουμουνδούρου υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπαίζει τη νέα γενιά που δεν μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια τη σημερινή εποχή.

«Το “πολλές και καλές δουλειές” έγινε “δεν έχει σημασία πόσα λεφτά βγάζεις”. Αυτά είπε ο Μητσοτάκης στην χώρα που ο βασικός μισθός είναι χαμηλότερος από το επίπεδο του 2010, στην χώρα με την υψηλότερη ανεργία νέων στην Ευρώπη. Επικίνδυνος, κυνικός και προσβλητικός», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!