ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο στρατηγικός σας αντίπαλος, η φωνή των πολλών, η εναλλακτική αξιόπιστη λύση»

Όσα είπε στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

Ν.Ηλιόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο στρατηγικός σας αντίπαλος, η φωνή των πολλών, η εναλλακτική αξιόπιστη λύση»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, διεμήνυσε στο κυβερνών κόμμα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο στρατηγικός σας αντίπαλος, η φωνή των πολλών, η εναλλακτική αξιόπιστη λύση».

«Η πρώτη καινοτομία του πολυεπίπεδου εκσυγχρονισμού του κ.Μητσοτάκη είναι ότι για πρώτη φορά ακούμε προσωπικές απόψεις υπουργών σε επίπεδο προγραμματικών δηλώσεων κυβέρνησης.

Δεν το έχουμε ξανακούσει αυτό και αναφέρομαι στο φάουλ του κ.Φλωρίδη ο οποίος παραδέχτηκε ότι είναι αδιανόητο να υπάρχει ασυλία στα τραπεζικά στελέχη», είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

Επέκρινε επίσης τη ρητορική της ΝΔ για τοξικότητα και διχαστικό λόγο: «Δεν υπάρχει πιο χυδαία πολιτική παρέμβαση από το: “Ανταλλάξατε τις συντάξεις με τη Μακεδονία”. Λέγατε προεκλογικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εθνική εξαίρεση, είχατε γυρίσει στο ΄50, επαναφέρατε το δίπολο “εθνικόφρονες – μιάσματα”» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «έχετε φροντίσει να κανονικοποιήσετε την άκρα δεξιά, να είστε χορηγός της όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό δεν λέτε κουβέντα κατά των ακραίων φωνών που μπήκαν στο κοινοβούλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, είπε ότι «για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, της δημόσιας υγείας, για την υπεράσπιση ενός διαφορετικού παραγωγικού μοντέλου, που θα στηρίζει τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας κι όχι τα παρασιτικά δίκτυα, θα μας βρείτε απέναντι. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο στρατηγικός σας αντίπαλος, η φωνή των πολλών, η εναλλακτική αξιόπιστη λύση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.