ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Παππάς για ΣΥΡΙΖΑ: «Στόχος μας να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές»

«Έχουμε μία επικαιροποιημένη πολλαπλή ταυτότητα, την οποία θα πρέπει να την υπερασπιστούμε»

Ν.Παππάς για ΣΥΡΙΖΑ: «Στόχος μας να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, τόνισε ότι «Στόχος μας το κόμμα των μελών, όπου οι δομές υλοποιούν τις συλλογικές αποφάσεις»

Ο Νίκος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό των Κυκλάδων «Aegean Voice».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θα πρέπει να γίνουμε το κόμμα των μελών. Να κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να καταστούμε μία παράταξη, όπου οι δημοκρατικές αποφάσεις των μελών υλοποιούνται από τις δομές».

Όπως σημείωσε στη συνέχεια, «δεν υπάρχουν δομές οι οποίες καταστέλλουν τις δημοκρατικές αποφάσεις, δεν υπάρχουν δομές – “άβατα”, τα πάντα λειτουργούν με διαφάνεια. Αυτή είναι και η διακηρυγμένη μας προτεραιότητα, αυτή πρέπει να είναι και η στόχευσή μας. Κόμμα των μελών, λοιπόν».

Παππάς: Όραμά μας η δημοκρατική παράταξη να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές

Ο Νίκος Παππάς ανέφερε ακόμα ότι «το όραμά μας αφορά το αύριο της δημοκρατικής παράταξης, η οποία εκτείνεται από την αριστερά ως το κέντρο και μπορεί, με αξιώσεις, να διεκδικήσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές. Δεν μπορεί και δεν μας πρέπει τίποτα λιγότερο. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε μία επικαιροποιημένη πολλαπλή ταυτότητα, την οποία θα πρέπει να την υπερασπιστούμε και να τη διευρύνουμε και να κάνουμε βήματα προς την κατεύθυνση που ορίζουν τα κείμενα τα οποία έχουμε συλλογικά ψηφίσει, δηλαδή προς την κατεύθυνση των δημοκρατικά ειλημμένων αποφάσεων. Είμαστε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αποστούμε από αυτή την προτεραιότητα. Δεν μπορούμε να αρκεστούμε σε μερικότητες, να πούμε ότι μας αφορά μόνο μία παράδοση του αριστερού και προοδευτικού κινήματος στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.