ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο.Γεροβασίλη: «Έχουμε καινούργιες εκλογές – Πήραμε το μήνυμα από την κοινωνία»

«Η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με έναν ανεξέλεγκτο Μητσοτάκη, έχει δώσει ήδη ένα μήνυμα βήματος αλλαγής»

Ο.Γεροβασίλη: «Έχουμε καινούργιες εκλογές – Πήραμε το μήνυμα από την κοινωνία»

«Έχουμε καινούργιες εκλογές. Πήραμε το μήνυμα από την κοινωνία Αλλάζουμε και προχωράμε», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, καλεσμένη στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης.

Όπως τόνισε η ίδια, «Είμαστε στη μέση μιας μάχης και έχουμε μπροστά μας καινούργιες εκλογές, προφανώς και θα παλέψουμε, είμαστε όρθιοι, αλλάζουμε εν κινήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε η Όλγα Γεροβασίλη, ο στόχος είναι η αλλαγή των συσχετισμών στις επόμενες εκλογές. «Η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με έναν ανεξέλεγκτο Μητσοτάκη, έχει δώσει ήδη ένα μήνυμα βήματος αλλαγής και από το εκλογικό σώμα» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός αποφάσισε και αυτό είναι απολύτως σεβαστό και εμείς είμαστε εδώ για να πούμε ότι κάναμε λάθος απευθύνοντας ένα μήνυμα το οποίο θόλωσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.