ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο Π.Πολάκης «κάρφωσε» και τον Θ.Δρίτσα: «Πέφτεις στα μάτια μας – Προσκύνησες στον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας»

Μετά τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Στέλιο Κούλογλου, ο Παύλος Πολάκης έβαλε στο στόχαστρό του και τον Θοδωρή Δρίτσα

Ο Π.Πολάκης «κάρφωσε» και τον Θ.Δρίτσα: «Πέφτεις στα μάτια μας – Προσκύνησες στον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας»

«Καρφιά» για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, και όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο βουλευτής, Παύλος Πολάκης, όπως έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα με τους Στέλιο Κούλογλου, Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, όλους όσοι, δηλαδή, έχουν επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει για τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας» υποστηρίζοντας ότι ο πρώην βουλευτής «εξυπηρετεί την εσωκομματική του ομάδα».

«Πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή (και εκφράζομαι ήπια)» προσθέτει ο Παύλος Πολάκης παραθέτοντας και την απάντηση που έστειλε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όταν τον Φεβρουάριο τον κάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Το κείμενο του Παύλου Πολάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια). Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.