ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση νόμου για τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας 

Ο Σ.Κασσελάκης έδωσε εντολή στον Σ.Φάμελλο να ετοιμάσει τη νομοθετική πρόταση ώστε σύντομα να κατατεθεί στη Βουλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση νόμου για τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας 

Πρόταση νόμου για διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε εντολή στον Σωκράτη Φάμελλο να ετοιμάσει τη νομοθετική πρόταση ώστε σύντομα να κατατεθεί στη Βουλή.

Ο κ. Κασσελάκης κάνει ρελάνς μετά το πλήγμα που υπέστη το προοδευτικό του προφίλ με την εσωστρέφεια που προκλήθηκε από τις δηλώσεις Πολάκη και νωρίτερα της κας Λινού και τις ενστάσεις τους τόσο για την ουσία όσο όμως και την μονοθεματική ατζέντα της Κουμουνδούρου για το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών.

«Είπα στον Σωκράτη Φάμελλο και θα το κάνει η ΚΟ να κατατεθεί ως πρόταση νόμου η συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για προχωρήσει ο διαχωρισμός Κράτους Εκκλησίας» είπε στην καταληκτική ομιλία του ο κ. Κασσελάκης στην ΚΕ.

Η πρόταση έτυχε θερμής υποδοχής από τα στελέχη με τον κ. Κασσελάκη να προσθέτει «Για να μπορέσει να υπάρξει διαχωρισμός Κράτους Εκκλησίας με σεβασμό στην Εκκλησία η οποία επιτελεί και θα επιτελεί τον ρόλο της στην κοινωνία για αλληλεγγύη και αδελφοσύνη».

Το ζήτημα τέθηκε και στη συνάντηση γνωριμίας που είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αρχιεπίσκοπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.