ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Κουρουμπλής για τα αποτελέσματα των εκλογών ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικό μήνυμα για ανανέωση από τα κάτω προς τα πάνω»

«Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι έφερε δυναμικό αέρα ο Κασσελάκης στο χώρο της δημοκρατικής παράταξης»

Π.Κουρουμπλής για τα αποτελέσματα των εκλογών ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικό μήνυμα για ανανέωση από τα κάτω προς τα πάνω»

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφέρθηκε στη μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου.

«Είναι ένα πολιτικό γεγονός, το οποίο πριν από 15 μέρες ήταν αδιανόητο για πολλούς ότι θα μπορούσε να συμβεί» είπε μεταξύ άλλων ο Π.Κουρουμπλής.

«Είναι ένα πολιτικό μήνυμα που ζητάει αναδιάρθρωση και ανανέωση από τα κάτω προς τα πάνω και αυτό που δεν έγινε από τα πάνω προς τα κάτω το 2019, η συμμετοχή του κόσμου το απαιτεί σήμερα. Από εκεί και πέρα έχουμε μία νέα αναμέτρηση. Η κοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ, η δημοκρατική παράταξη πλέον στέλνει σήμερα και θα στείλει ξανά ένα μήνυμα αμφισβήτησης της κυριαρχίας της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το προβάδισμα Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Π.Κουρουμπλής ανέφερε: «Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι έφερε δυναμικό αέρα ο Κασσελάκης στο χώρο της δημοκρατικής παράταξης και η ίδια του η παρουσία, ο τρόπος και το θάρρος με το οποίο τοποθετείται έχει προκαλέσει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.