ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Διαψεύδει η Π.Τσαπανίδου τα περί παραίτησής της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Γελοιότητες όσα γράφονται»

Μένει κανονικά στη θέση της παρά τα όσα γράφονται

Διαψεύδει η Π.Τσαπανίδου τα περί παραίτησής της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Γελοιότητες όσα γράφονται»

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα» δεν έχουν οι φήμες περί υποβολής παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέρει η ίδια.

Η Πόπη Τσαπανίδου τα χαρακτήρισε μόνο με μία λέξη, ως «γελοιότητες».

Η Πόπη Τσαπανίδου μένει, κανονικά, στη θέση της παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ώρες, τα οποία προέρχονται από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου για πολύ συγκεκριμένους και ευνόητους λόγους, ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξελέγη βουλευτής από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, μπήκε στο «στόχαστρο» των «γαλάζιων» κύκλων από την Κυριακή των εκλογών. Οι επιθέσεις, ωστόσο,  εντάθηκαν χθες επειδή δεν συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Η Πόπη Τσαπανίδου είχε προσωπικό θέμα που έπρεπε να αντιμετωπιστεί και δεν μπορούσε να αλλάξει την ώρα για να συνοδεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεδριάζει σήμερα, στις 17:00, η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με «κομμένη την ανάσα» και όσο γίνεται πιο ψύχραιμα αναμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη συνεδρίαση της κεντρικής του επιτροπής το απόγευμα της Πέμπτης.

Όλοι αναμένουν πώς θα τοποθετηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, για τα αίτια της οδυνηρής εκλογικής ήττας την περασμένη Κυριακής και κυρίως τι πλαίσιο θα θέσει ενόψει της νέας αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τις ακριβείς προθέσεις του, αλλά δείχνει αποφασισμένος να προσδιορίσει επακριβώς τους άξονες της περαιτέρω δύσκολης πορείας του κόμματος και ιδίως να θέσει τα κρίσιμα στοιχήματα των επόμενων εβδομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.