
Στις μεγάλες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,, Σωκράτης Φάμελλος, εκφράζοντας την συμπαράσταση του στις δυνάμεις που επιχειρούν και στου κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται ενώ επισημαίνει τα κενά και τις ελλείψεις στο επίπεδο της πρόληψης και της καταστολής με ευθύνη της κυβέρνησης.
Στην ανάρτησή του αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Η χθεσινή μέρα σημαδεύτηκε από τις πολλές εστίες mega-πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα. Αρκετές εστίες παραμένουν ενεργές και σήμερα. Μέχρι τώρα δόθηκε μεγάλη, ηρωική και πολλές φορές άνιση μάχη από δυνάμεις πυρόσβεσης και πολιτικής προστασίας και πολλούς εθελοντές. Όμως ήδη ο απολογισμός είναι αρνητικός σε μεγάλες καμένες δασικές και αγροτικές εκτάσεις αλλά και σπίτια και επιχειρήσεις. Και στη σημερινή κρίσιμη μέρα, είμαστε δίπλα στις δυνάμεις που επιχειρούν, στους φορείς και στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.